19. juuli 2019

PORGANDITOIDUD: Lihtsad maapähklibatoonid

Kogus: 6 batooni

Koostisained
* 160 g kaerahelbeid
* 125 g maapähklivõid
* 100 g kivideta datleid
* 25 g [url=https://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1537/]Vegeway peanut protein maapähklivalku[/url]
* 1 tl vanilliekstrakti
* näputäis Himaalaja soola

Valmistamine
1. Leota datleid kuumas vees kuni 10 minutit ning jäta leovesi alles.

2. Aseta kõik koostisained köögikombaini ning mikserda, kuni moodustub tükiline taignataoline mass. Kui taigen on liiga kuiv ja ei taha väga ringi liikuda, siis lisa paar supilusikat leovett.
Veendu, et segu üle ei mikserdaks, kuna batoonid peaksid olema üpriski tükilised.

3. Suru taigen väikesesse küpsetuspaberiga kaetud vormi ning aseta tunniks sügavkülma.

4. Lõika ristkülikukujulisteks batoonideks ning naudi!

[pilt=14817]

Autor: Paljas Porgand