15. august 2019
PORGANDITOIDUD: Vaarika-bataadibrownie
Vaja läheb:
* 300 g ahjus röstitud maguskartulit
* 85 g indiapähklivõid
* 60 g vaarikaid
* 20 g [url=https://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/2145/]toorkakaod[/url]
* 50 g tumeda šokolaadi tükke
* 2 tl küpsetuspulbrit
* ½ tl vanilliekstrakti
* näputäis Himaalaja soola
* kookossuhkrut / mett / steviat magustamiseks
Valmistamine:
1. Blenderda maguskartul indiapähklivõiga ühtlaseks.
2. Sega sisse ülejäänud koostisosad ja maitsesta magusainega tunde järgi.
3. Vala brownievormi, suru sisse šokolaaditükid ja vaarikad ning küpseta 175 kraadi juures u 35-40 minutit.
4.Serveeri.
[pilt=14866]
Autor: Paljas Porgand