15. august 2019

PORGANDITOIDUD: Vaarika-bataadibrownie

Vaja läheb:

* 300 g ahjus röstitud maguskartulit
* 85 g indiapähklivõid
* 60 g vaarikaid
* 20 g [url=https://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/2145/]toorkakaod[/url]
* 50 g tumeda šokolaadi tükke
* 2 tl küpsetuspulbrit
* ½ tl vanilliekstrakti
* näputäis Himaalaja soola
* kookossuhkrut / mett / steviat magustamiseks

Valmistamine:
1. Blenderda maguskartul indiapähklivõiga ühtlaseks.

2. Sega sisse ülejäänud koostisosad ja maitsesta magusainega tunde järgi.

3. Vala brownievormi, suru sisse šokolaaditükid ja vaarikad ning küpseta 175 kraadi juures u 35-40 minutit.

4.Serveeri.

[pilt=14866]

Autor: Paljas Porgand