5. september 2016

TOIDUBLOGI: Šokolaadi-kaerahelbekook

Koostisosad:
75g täisterakaerahelbed
150g munavalgeid
[url=http://goo.gl/LzfsG0]20 gr FAST PUDDING (šokolaad)[/url]
[url=http://goo.gl/GwLk7u]20 gr toorkakaod (CocoVi)[/url]
100g kreeka jogurtit 0% (Esko Talu)
1/2 tl küpsetuspulber
vedel suhkruasendaja (Huxol)
himaalaja sool
marjad,puuviljad (valikuline)
Valmistamine:
1. Pane kuumakindlasse kaussi kaerahelbed ja kata veega. Lisa soola, vedelat suhkruasendajat, küpsetuspulbrit ja pane 3 minutiks mikrolaineahju (täisvõimsusel)
2. Võta kauss välja, vala sisse munavalged, sega hoolega ja pane 1,5 minutiks mikrolaineahju.
3. Võta kauss uuesti välja, sega hoolega ja pane mikrolaineahju tagasi. Korda tegevust kuni munavalge on küpsenud ja puder tahenenud.
4. Sega pudru sisse 10g kakaopulbrit ja 20 g puddingu pulbrit ja pane veel minutiks küpsema.
5. Pane puder kõrvale jahtuma ja võta teine kauss.
6. Väiksemas kausis sega omavahel rasvatu kreeka jogurt, vedel suhkruasendaja, 10g kakaod ja 10g puddingu pulbrit.
7. Tõmba noaga puder kausi seinte küljest lahti ja kalluta tagurpidi taldrikule.
8. Kata puder jogurtiseguga ja kaunista marjade/puuviljadega.

Kalorid ilma marjadeta:
Kaloreid: 585
Rasvu: 15
Valke: 55
Süsivesikuid: 47
Kiudained: 20

[url=http://goo.gl/LzfsG0][pilt=13110][/url]
[pilt=13112]
[pilt=13113]

Autor: Peep Reinart