14. mai 2018

TOIDUBLOGI: Šokolaadikreemiga toorkook

KOOSTISOSAD:
Koogipõhi
Datlid 120 g
Mandlid 100g
Kookoshelbed 40g
[url=http://fitshop.fitness.ee/vegan/0/readmore/1201/Toorkakaopulber-500g/]Kakao (CocoVi)[/url] 20g
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/1180/]Kookosõli (CocoVi[/url]) 30g
Sool 0.5tl
Kange kohv 1tl

Täidis:
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/1180/]Kookosõli (CocoVi)[/url] 20g
Kookospiim 80g
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/1609/]Maapähklivõi (Olimp)[/url] 120g
India pähklid (leotatud üleöö) 100g
Banaan 120g
[url=http://fitshop.fitness.ee/vegan/0/readmore/1201/Toorkakaopulber-500g/]Kakao (CocoVi)[/url] 15g
Mesi 30g
Kange kohv 2sl

Kaste:
[url=http://fitshop.fitness.ee/vegan/0/readmore/1201/Toorkakaopulber-500g/]Kakao (CocoVi)[/url] 10g
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/1180/]Kookosõli (CocoVi)[/url] 10g
Mesi 20g

VALMISTAMINE:
1. Leota datleid soojas vees 15 minutit, seejärel kurna ja puhasta.
2. Põhja tegemiseks purusta mandlid köögikombainiga jahuks, lisa datlid, kookoshelbed, kookosõli, kakao ja sool ning töötle kõik ühtlaseks pastaks. Lisa kohv ja töötle segu kreemisemaks.
3. Suru tainamass küpsetuspaberiga kaetud koogivormi ja aseta see täidise valmistamise ajaks külma.
4. Täidise tegemiseks pane kookosõli ja -piim, mesi, maapähklivõi ja kohv potti ning kuumuta madalal kuumusel, kuni kõik koostisosad on sulanud.
5. Seejärel pane segu koos India pähklite, kakao ja banaaniga kannmiksrisse ja mikserda ühtlaseks.
6. Vala täidis põhjale. Kata koogivorm kilega ja aseta kook 3–4 tunniks külma.
7. Kui täidis on tahenenud, sega väikeses kausis kokku kastme koostisained. Triibuta sellega kook ja soovi korral kaunista!

TOITEVÄÄRTUS 100g:
450 Kcal
30 Rasv
11 Valk
30 Süsivesik
6 Kiudained

[pilt=14279]
[pilt=14280]
[pilt=14281]

Autor: Retsept (kohandatud): Laura Starndberg