14. august 2017

TOIDUBLOGI: Valgešokolaadi-vaarika kaerabatoon

KOOSTISOSAD:
Täisterakaerahelbed 75g
Jahvatatud kaerahelbed 25
Vaarikad 50g
[url=http://fitshop.fitness.ee/lopumuuk/0/readmore/1820/?utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=toidubl%20frankys%20wnb%2014.08]Frankys WheyNut butter (valge šokolaadi)[/url]50g
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/1181/Kookosõli-Extra-Virgin-1000ml-/?utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=toidubl%20kookos%C3%B5li%2014.08]Kookosõli [/url]50g
[url=http://fitshop.fitness.ee/brandid/0/readmore/1689/Combat-Crunch-Bar/&manufacturer_id=93/?utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=toidubl%20combat%2014.08]Combat Crunch Bar (vaarika/valge šokolaadi)[/url] -1tk
[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1565/?utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=toidubl%20Hera8014.08]Hera80 (vanilje) [/url] 50g
Piim 2,5 % – 30g
Valge šokolaad 25g

VALMISTAMINE:
1. Sega kaerahelbed, jahvatatud kaerahelbed ja valgupulber.
2. Teises kausis sega pähklivõi ja kookosõli. Kuumuta sega mikrolaineahjus kuni pähklivõi ja kookosõli on kokku sulanud.
3. Vala õli/pähklivõi segu kaera/valgupulbri segule ja sega.
4. Lase saadud segul jahtuda ja samal ajal haki Combat Crunch Bar väikesteks tükkideks.
5. Kui segu on jahtuda saanud, siis sega sisse valgubatooni tükid / valge šokoladi tükid ja vaarikad.
6. Viimaks vala segule veidike piima, et kõik kenasti koos püsiks.
7. Suru saadud segu küpsetusnõusse ja küpseta 180 kraadi juures 12-15 minutit.
8. Lase enne lõikamist maha jahtuda. (Kokku 5 batooni)

TOITEVÄÄRTUS 1 batoon:
285 Kcal
20 Rasv
20 Valk
22.5 Süsivesik
5 Kiudained

[pilt=13855]
[pilt=13856]
[pilt=13857]
[pilt=13858]

Autor: Fitness.ee